Njord Of Greece      
 -A Special Interest Holiday Company-

-Culinary Tours - Private Tourguide in Rhodes - Shorexcursions in Rhodes -  LCHF  Annika Dahlqvist -- Aquarellecourses in Rodes -Knights of Rhodes - 

Njord Of Greece - Vår policy och stil


Behovet av skräddarsydda turer på Rhodos - med fokus på hög kvalitet och unika upplevelser, så bildades Njord Of Greece-teamet av högkvalificerade och kvalitetsmedvetna individer.

Alla våra turer leds av en expertguide som var och en delar med sig av  någon aspekt av kultur eller lärande -  det kan vara bildkonst, musik, historia och gastronomi.

Våra turer planeras med stor omsorg, med hänsyn till en mängd faktorer som öppettider, resetider och tillgång till förfriskningar. Turerna kommer därför att fungera  som de beskrivs i programmet -  skräddarsytt för dig. 

Ibland uppstår situationer som till exempel stängning av en byggnad för restaurering eller förändring av flygtid som kräver ändringar av resplanen. Vi gör vårt bästa för att minimera negativa effekter av förändringar. Vi spenderar mycket tid på att välja restauranger, menyer och vin. 

Vi strävar efter en hög kvalitet på mat och atmosfär, och där sofistikerade restauranger inte existerar söker vi en äkta upplevelse med goda lokala råvaror.