Njord Of Greece      
 -A Special Interest Holiday Company-

-Culinary Tours - Private Tourguide in Rhodes - Shorexcursions in Rhodes -  LCHF  Annika Dahlqvist -- Aquarellecourses in Rodes -Knights of Rhodes - 

Resevillkor och sekretess

Vänligen läs igenom våra regler och villkor. Dessa är de bokningsvillkor som du samtycker till då du bokar en resa med Njord Of Greece.

Vårt löfte till dig
Vi strävar till efter att vara rättvisa, rimliga och sympatiska med alla våra kunder. Vi bemöter all med vårt rättsliga ansvar samt strävar efter att ge en fullständig och korrekt information om våra turer.
Förändringar kommer att meddelas utan dröjsmål. On något går fel, så försöker vi att ställa det till rätta. Vårt övergripande syfte är att varje kund är nöjd med våra tjänster.

Vad begär vi av dig som kund?
Vi ber att ni läser den information som vi skickar till er.

Vårt kontrakt med dig
Från det att vi får den första betalningen, finns ett fast avtal mellan dig och Njord Of Greece P.C.

Priser och betalning
Alla priser är i Euro. Observera att vi endast accepterar betalningar i Euro. Vi använder oss av PayPal  och banköverföring. Med oss kan man även betala med VISA, MasterCard, Maestro, American Express, VPay och Diners Club International. Betalningssätt och information fås vid intresseanmälan.

Försäkringar
Vi rekommenderar att du tar en reseförsäkring i samband med bokandet av din resa. Försäkring kan erhållas ifrån de flesta försäkringsbolag och banker. Vi säljer inte reseförsäkringar.Avbeställningsskydd av flygstolrekommenderas alltid.

Pass och visum
Du måste ha ett giltigt pass för resor inom den Europeiska Unionen.

Inhiberande av resa
Om du måste inhibera ditt deltagande på en resa, så tillkommer en avgift beroende på uppsägningstiden. Upp till 56 dagar före avgång så gäller det endast handpenningen. Därefter kommer en procentandel av den totala kostanden för resan:
-mellan 56 och 29 dagar: 40%
-mellan 28 och 15 dagar: 60%
-mellan 14 och 3 dagar: 80%
-inom 48h: 100%

Som annuleringsdag så beaktar vi den dag som vi får e-post eller skriftlig bekräftelse på avbokningen.

OBS! Många av våra kursveckor har annorlunda avbokningsvillkor.
Vänligen kontrollera vad din kursvecka har för avbeställningsvillkor. Detta står alltid nämnt på respektive sida.

Om vi inhiberar resan?
Om det återstår 8 veckor eller mer och det finns otillräckligt med bokningar för en tur för att vara lönsam, så kan vi besluta att inhibera den. Du kommer då att få 100%-ig återbetalning.
Vi kan även inhibera en tur ifall att de förekommer oroligheter, naturkatastrofer eller andra omständigheter som uppgår till force majeure vilket påverkar regionen där turen skulle ske.

Vårt ansvar och skyldighet
Vi tar ansvar för det mesta av innehållet i en tur, men ibland kan oförutsebara omständigheter utanför vår kontroll inträffa, och dessa kan vi inte hållas ansvariga för. Våra skyldigheter och vårt ansvar är också begränsade där internationella konventioner gäller för lufttrafikföretag.

Ändringar i programmet
Ibland uppstår förhållanden som hindrar oss ifrån att driva en tur precis som den annonserats. Vi kommer då att utforma tillfredsställande alternativ, men om ändringen skulle innebära en stor förlust så skulle vi erbjuda kompensation eller ge en full återbetalning om du väljer att avbryta resan, eftersom alternativet inte är acceptabelt.

Grekisk lag
Dessa villkor utgör en del av ditt kontrakt med Njord Of Greece P.C och regleras av grekisk lag.

Sekretess & datasäkerhet
På Njord Of Greece tar vi din inegritet på största allvar. Din personliga profil och bokningshistoria är skyddade. Om du har frågor om sekretess och datasäkerhet, vänligen kontakta oss.