Njord Of Greece      
 -A Special Interest Holiday Company-

Subtitle

Njord Of Greece


Njord Of Greecee är en grekiskbaserad researrangör, med huvudkontor på Rhodos, Grekland.


Vi har varit verksamma sedan år 2010, och arrangerar ca 60 skräddarsydda veckor per år.

Vi arrangerar kultur-, gourmet-, akvarellmålning, vandrings-, cykel-, livsnjutare-, historiska-, och "måbra", t.ex Yoga och Mindfulness- resor/veckor på Rhodos, Grekland. Vårä gäster är privatpersoner, grupper föreningar och förbund.

Vi skräddarsyr även  veckor där allting ingår - flyg, boende-busstransporter i hemlandet - program osv. 


En del av våra veckor genomföres även på andra grekiska öar, samt på det Grekiska fastlandet. I vissa fall så arrangerar vi även resor utanför Grekland. Fråga oss gärna!


Våra experter som jobbar med oss har en unik kunskap om sitt ämne, geografin, historien och människorna.

Med vår stolta personliga inställning, så behandlar vi våra kunder som gäster med extra speciell vård.


Vi på Njord Of Greece fokuserar oss på att ha glada och nöjda anställda för att konsekvent lyckas med att skapa ett högt kundvärde, samtidigt som vi respekterar individen och framförallt upprätthålla en hög integritet. Mera detaljerat så innebär detta;


  • Våra anställda
Att attrahera, utveckla och behålla de bästa talangerna för vår verksamhet, utmaningar, och en positiv attityd som ömsesidigt befrämjar samarbetet, är vad vi prioriterar.

  • Kundvärde 
Att kunna ge våra klienter en upplevelse med hög kvalité,och att skapa långsiktiga relationer genom att vara lyhörda och konsekvent leverera en bra upplevelse.

  • Respekt 
Vi värdesätter mångfalden och unika bidrag, ett förtroendefullt och öppet förhållande vilket även inkluderar miljön, samt behandla varje person på ett sätt som återspeglar Njord Of Greece´s värderingar.

  • Integritet
Att vara etiskt orubbliga, ärliga, inspirerande samt förtroendeingivande genom att säga vad vi menar, och med våra beteenden ta ansvar för våra ord och handlingar.

  • Reseledare och guider

Våra reseledare, arkeologer och historiker är bra kommunikatörer, passionerade entusiaster, vänliga värdar och extremt kunniga. 

Vi strävar till att ha de allra bästa expertledda turerna. Vi vill att du skall resa med oss igen och igen - som många av våra kunder väljer att göra.


  • Våra partners

Mycket hänger på logistiken  för att en tur skall vara framgångsrik. Det detaljrika arbetet "bakom kulisserna" och alla praktiska arrangemang är nödvändiga bultar och skruvar för att göra resan till en framgång,

-allt ifrån att se till att fordonet anländer till rätt plats till den avgörande frågan om timing.

Noggrann planering är mycket bra, men att få allting att fungera är själva nyckeln.

Vi är beroende av våra lokala partners för att säkerställa så att våra guidade resor löper smidigt.


  • Tillgänglighet
Vi finns tillgängliga 24/7 och står i direkt kontakt med läkare och sjukhus ifall om att det skulle behövas


Hjärtligt välkommen med på en fin resa!


Ann-Sofi Sydholm, Manager

Njord Of Greece